08. september 2019
Dan ben je toch wel heel erg cool. Op zijn 3e SJP proef van dit jaar behaalt Jixer zijn felbegeerde 2e A diploma. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! En dan ook nog eens de 3e prijs. Dus dat wordt nog een extra jaartje werken met Jixer. Op naar de MAP A in 2020. We hebben er nu al onwijs veel zin in.
01. september 2019
We gingen zonder hoge verwachtingen naar Voorst voor het 2e SJP A diploma. Zonder hoge verwachtingen omdat de temperatuur juist op de zaterdag flink zou gaan stijgen. En dan is Jixer gewoon niet op zijn best. Op het einde van de dag een fraai SJP B diploma van 76 punten, maar helaas geen herhaling van 3 weken geleden. Op naar de volgende kans.
10. augustus 2019
Vandaag de 1e Jachthondenproef van het jaar voor Jixer. Na een zullen we maar zeggen boeven start halen we toch nog een 73 punten B diploma. Als nummer 1 mogen we natuurlijk ook de dirigeer als 1e starten. De 1e lijn was nog matig (inclusief foute inschatting van mijzelf), maar de duif komt toch redelijk snel binnen. De 2e lijn was echt super en de 2e duif was dan ook snel binnen. Daarna op naar de sleep. Die loopt hij echt machtig mooi. En dan gaat je hart toch sneller kloppen als hij met de...
06. juli 2019
Elias Oskar van Sunderda wordt reserve beste reu bij de show in Echt en behaalt daarmee zijn laatste puntje voor Nederlands Kampioen. De punten waren al ruimschoots binnen, maar dit was de 1e show na 27 maanden leeftijd. Gefeliciteerd Marloes en Oskar. We zijn trots op jullie.
30. juni 2019
Maximale score (30 van 30) bij de Apporteringsprøve. Iets andere proef en deze keer met Peggy. Blijft toch bijzonder dat het Jixer niet zo heel veel uitmaakt. Zou het dan toch aan de hond liggen 😂😜?
29. juni 2019
Yes, maximale score (30/30) op de Slæb & Apporteringsprøve 👍👊. Super gezellige dag weer bij de Denen
21. juni 2019
Fraaie resultaten voor Jixer op de show in Vejen. Op dag 1 wordt hij beste reu en op dag 2 reserve beste reu. Dus weer twee super fraaie beoordelingen voor ons knappe ventje.
10. mei 2019
Afgelopen zaterdag zijn 9 Heidewachtel pups (6 teefjes en 3 reuen) in Groningen geboren uit de combinatie Pixer Jixer van de Chesannehof en Urda von Kiefernwalde. De combinatie voldoet aan alle eisen van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers. Meer info? Zie http://www.westpolderjagers.nl of stuur een mail naar pixerjixer@gmail.com
25. maart 2019
Jixer zijn 2e veldwerkkwalificatie is binnen. Deze keer in Denemarken samen met Maurice.
22. maart 2019
Jixer winnaar Ton Cozijnse Trofee 2018 voor zijn behaalde prestaties van het afgelopen jaar op de 3 onderdelen: exterieur, werk voor het schot en werk na het schot.

Meer weergeven