06. juli 2019
Elias Oskar van Sunderda wordt reserve beste reu bij de show in Echt en behaalt daarmee zijn laatste puntje voor Nederlands Kampioen. De punten waren al ruimschoots binnen, maar dit was de 1e show na 27 maanden leeftijd. Gefeliciteerd Marloes en Oskar. We zijn trots op jullie.

30. juni 2019
Maximale score (30 van 30) bij de Apporteringsprøve. Iets andere proef en deze keer met Peggy. Blijft toch bijzonder dat het Jixer niet zo heel veel uitmaakt. Zou het dan toch aan de hond liggen 😂😜?

29. juni 2019
Yes, maximale score (30/30) op de Slæb & Apporteringsprøve 👍👊. Super gezellige dag weer bij de Denen

21. juni 2019
Fraaie resultaten voor Jixer op de show in Vejen. Op dag 1 wordt hij beste reu en op dag 2 reserve beste reu. Dus weer twee super fraaie beoordelingen voor ons knappe ventje.

10. mei 2019
Afgelopen zaterdag zijn 9 Heidewachtel pups (6 teefjes en 3 reuen) in Groningen geboren uit de combinatie Pixer Jixer van de Chesannehof en Urda von Kiefernwalde. De combinatie voldoet aan alle eisen van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers. Meer info? Zie http://www.westpolderjagers.nl of stuur een mail naar pixerjixer@gmail.com

25. maart 2019
Jixer zijn 2e veldwerkkwalificatie is binnen. Deze keer in Denemarken samen met Maurice.

22. maart 2019
Jixer winnaar Ton Cozijnse Trofee 2018 voor zijn behaalde prestaties van het afgelopen jaar op de 3 onderdelen: exterieur, werk voor het schot en werk na het schot.

15. maart 2019
Medio mei worden pups verwacht tussen de combinatie Urda vom Kiefernwalde en onze Pixer Jixer van de Chesannehof

15. maart 2019
Medio mei hopelijk weer puppies verwacht uit de combinatie Cem van 't Arme Land met onze Jixer. Dit is een herhaling van een eerder nest.

16. december 2018
Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar Glaedelig Jul og glaedelig nytar Merry Christmas and a Happy New Year Hauskaa Joulua ja onnellista uutta vuotta Joyeux Noel et Bonne Année Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr God Jul Og Godt Nytt Aar Sjun krisdaag en é juluksielig nujjoar

Meer weergeven