Trots op Oskar

TROTS 🤩

 

Elias Oskar van Sunderda haalt gisteren zijn 1e SJP C diploma (onofficieel). Net geen B, want over water moet hij nog goed leren. 

 

Vandaag krijgen we van 5 verschillende vrienden op de Clubmatch van de Heidewachtel vereniging het bericht dat Oskar de beste jeugdhond is geworden bij de reuen en vervolgens ook nog reserve beste reu wordt. 

 

PRACHTIG om te zien hoe werken en exterieur bij deze zoon van onze Jixer samenkomt. En het is ook nog eens een superlief blij ei. 

 

Een dikke PROFICIAT met deze kanjer Marloes 😘. Blij dat Oskar bij jullie zijn plekje gevonden heeft.

 

Aksel (Deense nakomeling van onze Jixer) krijgt een mooi rapport met een ZG. Aksel is net zo'n lieverd als Oskar, maar heeft nog tijd nodig om zich verder te ontwikkelen (3 maanden jonger). Maar een ZG is natuurlijk gewoon Zeer Goed. Dus Rob en Petra voor jullie net zo'n dikke proficiat