DMKs Jubilæums forårsmarkprøver

DMKs Jubilæums forårsmarkprøver, ofwel voorjaars veldwerkweekend in Denemarken ter ere van het 50-jarig jubileum van de Deense vereniging.

 

Hans Joosten met Winter Joy Eline van de Chesannehof en Bailey Nova van de Chesannehof en Peggy met onze Pixer Jixer van de Chesannehof hebben zich van hun beste kant laten zien. Voor Hans en Wyatt resulteerde dat in een fraaie kwalificatie op de 1e dag. Jixer deze keer helaas geen kwalificatie, maar het had er wel in gezeten, maar ook dat is veldwerk.

 

 

Wel super trots dat Jixer tijdens zijn loop op een sprong reeën stuitte en toch naar Peggy (inclusief een stevige NEE!!!) gehoorzaamd heeft. Het was in ieder geval super gezellig en wij hebben volop genoten.

 

En super gaaf om te zien dat broer Jixer en zusje Wyatt het veldwerk in de genen hebben. Voor beiden was het een jaar geleden niet echt gepland, maar ze hebben het toch maar gefikst. 

Download
Beoordeling door keurmeester
In het Deens :)
provekritikk.pdf
Adobe Acrobat document 12.1 KB