FJD udstilling i Vissenbjerg

 

Een stukje nieuwsgierigheid, een stukje gezelligheid en als laatste een stuk overtuiging vanuit Mona heeft ons ertoe aangezet om Jixer last minute toch nog in te schrijven voor de Deense Jachthondenshow. En daarnaast waren we toch al aanwezig in Denemarken. De show werd georganiseerd door de Staande Jachthondenclub Denemarken en dat betekent enkel deelname van jachthonden uit rasgroep 7. In totaal een prachtig aantal van 22 Kleine Münsterländers deden mee. 

We kregen er zeker geen spijt van, want onze Jixer krijgt een uitmuntende beoordeling en wordt ook nog eens reserve beste reu.

 

Zijn keurrapport:

Kraftig kompakt hanhund, maskulint hoved, med god proportioner, korrekt bid, udmærket hals og overlinie, velvinklet for og bag, veludviklet krop, flydende bevægelser, god pels, godt temperament.

 

Volgens Google Translate:

Krachtige compacte man , mannelijk hoofd met goede verhoudingen , correct gebit , uitstekende nek en toplijn, goed gehoekt voor en achter , goed ontwikkeld lichaam, vloeiende bewegingen , goede vacht , goed temperament .