DMK's holdapportering i Filskov

Hans en Peggy als de 2 Dutchies van team Double D's
Hans en Peggy als de 2 Dutchies van team Double D's

92 Kleine Münsterländers uit Zweden (4), Nederland (Jixer & Nova) en vooral Denemarken (86) gingen de strijd met elkaar aan op een zeer zonnige en warme dag (temperatuur was ruim boven de 25 graden) in het kleine plaatsje Filskov. Wie googled op "Hold" krijgt daar de vertaling "team" terug en dat was het dan ook: een teamwedstrijd.

 

Peggy en Hans hadden het genoegen om samen met Per Madsen en zijn Fuglevang's Jaco en Heidi Pedersen met haar Pluto een team te vormen. Vandaar de teamnaam Double D's; 2 x Dutch en 2 x Danish.

 

Eindresultaat was een super dag vol gezelligheid, sportiviteit, ervaringen en nieuwe kennissen. En daarnaast hebben zowel Nova als Jixer prachtig gewerkt. Voor Jixer resulteerde dit in een volle bak score van 30/30.

Achter: Hans met Nova; Peggy met Jixer; Heidi met Pluto; Per met Jaco. Voor: Eline, Kilian en Squit.
Achter: Hans met Nova; Peggy met Jixer; Heidi met Pluto; Per met Jaco. Voor: Eline, Kilian en Squit.