En NU vooral trots zijn op dit seizoen

Aan het eind van het KJV-wedstrijd seizoen, waarin jachthonden uit Zeeland en Brabant tegen elkaar hebben gestreden voor een plaats in de finale, werd vandaag in de prachtige ambiance van Fort Sabina, de Provinciale Jachthonden Proef gehouden. Dit jaar georganiseerd door KNJV Jachthonden Brabant West.


Onze Jixer had zich met Peggy gekwalificeerd voor deze finale en dat is al een eer op zich voor zo'n jonge Heidewachtel. Of zoals een zeer wijze (jonge) man zei: "enneeuh, hoe bizar is het om met een twee jaar oude HW op de PJP te staan!".

 

Helaas vandaag niet het gewenste resultaat in de vorm van een PJP diploma, maar wel weer veel bekenden gezien en vooral een super prachtige lokatie en heerlijk zonnige dag.

 

Het seizoen van Jixer en Peggy was lang, maar heeft veel mooie resultaten opgeleverd: 1 x africhtingsbrevet; 5 x KNJV B (1 x 2e prijs; 1 x 4e prijs); 2 x MAP B (1 x 3e prijs).

 

Volgend jaar nieuwe kansen voor onze 'kleine' en iets grotere kanjer. En NU vooral trots zijn op dit seizoen.